Webbinarium: Kvinnors ägande är hållbart

Skriven av Formue

Hur tänker kapitalstarka kvinnor och framtidens ägare runt hållbarhet, och vad tycker de är viktigt när det gäller ägande och investeringar? Det pratar Formues Senior Family Advisor Helena von der Esch och Formues Senior Sustainability Advisor Philip Mitchell om. Till sin hjälp har de Formues senaste Scan Her Wealth-rapport, som har utvecklats i samarbete med Kantar Sifo Prospera och ger en inblick i skandinaviska kapitalstarka kvinnors syn på hållbarhet.

Yasemin Arhan Modéer gästar och delar sina reflektioner, perspektiv och tankar kring framtidens hållbara ägande. Yasemin är vd och grundare av Altitude Meetings med bakgrund som biträdande utrikeschef på Stockholms Handelskammare och erfarenhet från Sida.

Klicka här för att titta på webbinariet!

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss