Våra rådgivare Våra specialister Pension Accounting Våra investeringsspecialister Stiftelser och institutioner

Våra tjänster

Vi börjar alltid med att förstå dig och din situation, dina mål och det du värdesätter i livet. På så vis kan vi tillsammans utarbeta en plan för framtiden och säkerställa att du får de tjänster och den service du behöver.

Möt våra rådgivare

Långsiktigt bollplank för dig​

Vårt arbete som rådgivare handlar om mer än att bara skapa avkastning. Det handlar om ett bra hantverk som innehåller goda diskussioner och resulterar i en personlig och heltäckande plan som tar hänsyn till dina mål och värderingar. Våra kunder ska kunna lita på att vi alltid är tillgängliga och alltid agerar bollplank. Vi ger dig vägledning som bidrar till mer än bara finansiell avkastning. Varesig det handlar om försäkringar och pension, deklaration, redovisning, bolagsärenden eller skattefrågor har vi intern kompetens som arbetar tätt med våra rådgivare. Det är så vi hjälper dig att skapa värden.​

Prata med en rådgivare​​

image
image

Familjerätt, skatt och generationsplanering

Våra specialister hjälper dig att planera inför framtiden

Vi hjälper dig att upprätta viktiga och nödvändiga juridiska dokument och att utvärdera och förbättra din skattemässiga situation. Vi har lång erfarenhet av generationsskiftesprocesser och vilka steg och frågor som kan vara avgörande för att öka chanserna att lyckas när en ny eller flera nya ägare ska ta vid.

Läs mer​

Pensionsrådgivning

Tänk pension tillsammans med våra pensionsspecialister

Våra specialister inom pension och försäkring hjälper dig och din familj med försäkringslösningar inom pension, sjukvård, olycksfall och efterlevandeskydd. Vi erbjuder investeringsförsäkringar och råd och lösningar inom traditionell försäkring, fond- och depåförsäkring.

Läs mer​

image
image

Accounting

Vi tar dig tryggt från räkenskapsårets första dag, vidare till räkenskapsårets slut

Vårt mål är enkelt; att säkerställa att du har bästa möjliga kontroll över ditt bolag. Vi hjälper till med allt ifrån fakturahantering till skatteberäkningar, och vi kan även hjälpa till med att ta fram bokföringsunderlag till din redovisningsbyrå.

Läs mer om accounting

Möt våra investeringsspecialister​

Tillgång till de bästa förvaltarna​

Flertalet investerare uppnår inte marknadsavkastning på grund av att känslorna tar över. Vårt jobb består av att säkerställa att våra kunder får de absolut bästa investeringslösningarna utifrån deras situation och den finansiella heltäckande plan som är framtagen för dem. Som oberoende rådgivare har vi möjlighet att välja bland de bästa förvaltarna i världen. Våra resultat visar att denna modell har bidragit till god avkastning och en bra investeringsresa för våra kunder.

Läs vår månatliga marknadskommentar​

image
image

Stiftelser och institutioner

Uppnå syftet – med en oberoende rådgivning​

Vi erbjuder en holistisk rådgivning, från kapitalförvaltning till ekonomi och administration, som gör det möjligt att uppnå organisationens ändamål. Som kund hos oss får du en långsiktig och personlig rådgivningspartner att luta dig emot – och tid över för att driva och utveckla organisationen framåt.

Läs mer om Stiftelser och institutioner

Boka ett förutsättningslöst introduktionssamtal