Våra tjänster

Hos oss får du en skräddarsydd finansiell rådgivning som skiljer sig från traditionell private banking. Förutom kapitalförvaltning får du tillgång till våra specialister inom områden som bland annat juridik, skatt, pension och hållbarhet.

Bortom traditionell private banking

Med över 20 år i branschen är vi en trygg partner för dig som privatperson eller företag när det kommer till förvaltning av kapital. Genom att förstå ditt finansiella liv, riskprofil och målsättningar skräddarsyr vi en investeringsplan med en diversifierad portfölj. Din personliga rådgivare samarbetar nära våra specialister inom juridik, skatt, generationsskifte, hållbarhet, redovisning och pension för att integrera alla finansiella aspekter i ditt liv.

Personlig och oberoende rådgivning utan externa incitament i valet av investeringsprodukter

Tillgång till vår prisbelönta app med portfölj, transaktioner, avtal och aktuella händelser

Tillgång till alternativa investeringsslag som Private Equity och fastigheter

Tillgång till våra specialister inom bland annat juridik, pension och hållbarhet

Våra specialisttjänster

Skatt, familjerätt och generationsplanering

Våra jurister är specialiserade inom familjerätt och skatterätt och ger rådgivning till dig som privatperson och företag. Vi upprättar nödvändiga och viktiga juridiska dokument och utvärderar och förbättrar din skattemässiga situation. Med lång erfarenhet av generationsskiften hjälper våra specialister i ägarskiftesplanering till att facilitera en trygg process ur ett juridiskt och skattemässigt perspektiv.

Pensionsrådgivning

Vår pensionsrådgivning inkluderar en helhetsbedömning, oavsett om du befinner dig i starten av ditt pensionssparande eller närmar dig pensionsålder. För att du ska få kontroll och trygghet i ett annars komplext område skräddarsyr våra specialister lösningar för dig och din familj inom pension, sjukdom, efterlevandeskydd och olycksfall. Vi erbjuder kapitalförsäkringar samt ger råd och lösningar inom traditionell, fond- och depåförsäkring.

Redovisningstjänster

Vi hjälper dig med redovisning och administration för bolag och stiftelser. Hos oss får du en egen kontaktperson som tar hand om hela redovisningsprocessen, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vårt mål är enkelt; att säkerställa att du har bästa möjliga kontroll över ditt bolag. Vi hjälper till med allt från bokföring och upprättande av årsredovisningar till att bistå med den formalia som krävs om du önskar ta en utdelning. Baserat på dina behov och önskemål skräddarsyr vi en lösning åt dig och ditt bolag.

Nordic Sustainability and Ownership Center

Vi förstår att våra kunder har olika hållbarhetspreferenser. Formues Nordic Sustainability Center är experter inom hållbarhet och hjälper dig att definiera dina preferenser, mäta ditt klimatavtryck, samt föreslå åtgärder för förbättringar, både för ditt företag och dina investeringar. Vi erbjuder rekommenderade investeringslösningar för dig som vill investera i innovativa hållbara företag och dig som vill undvika vissa bolag.

Möt våra investeringsspecialister

Få investerare uppnår marknadsavkastning eftersom beslut ofta fattas känslomässigt. Våra investeringsspecialister säkerställer att du får en skräddarsydd portfölj med en risknivå som matchar din plan. Som oberoende rådgivare kan vi välja bland fonder från några av världens bästa förvaltningsmiljöer, och vi är stolta över att historiskt ha genererat god avkastning på vår kapitalförvaltning.

Läs om vår investeringsavdelning
formue

Det här säger våra kunder

"Jag tror att många ser på kapitalförvaltning med en viss skepsis, att det skulle innebära merarbete med beslut som ska fattas. Men med en diskretionär förvaltning är man överens. Det var det som gjorde att jag tog beslutet och det är den stora skillnaden när jag bytte till Formue, att jag inte behöver tänka på och få frågor om förvaltningen."

"Det som var avgörande var den känsla av trygghet, soliditet och det förtroende som jag upplevde från allra första stund hos Formue. En viktig faktor för mig var även att ha en aktör som kunde översätta det komplexa till något förståeligt. Det lyckades Formue förenkla."

"Formue har som Private banking-aktör ett helhetsperspektiv som ingen annan har. Vi använder oss utav många av deras tjänster. Bland annat redovisning, skatterådgivning och juridisk rådgivning. Det fungerar väldigt bra, särskilt när du bygger egna företag och inte har några system runt dig."

Ta tempen på ditt finansiella liv

Vi förstår att ditt kapital och dina tillgångar inte bara är ett resultat av dina investeringar utan också påverkas av livets stora och små frågor. Familjerätt, skatter, försäkringar och generationsskiften är bara några exempel på områden som kan ha en betydande inverkan på hur ditt kapital och dina tillgångar utvecklar sig.

Gör vårt quiz idag för att testa vilka frågor du har koll på.

Gör quizet
formue

Är vi rätt partner för dig?

När du har fyllt i svarsalternativen nedan får du en bättre bild av hur vi kan hjälpa dig. Vi tar kontakt med dig för ett förutsättningslöst samtal när vi har tagit emot dina svar.


Fråga 1 av 8

Fråga 2 av 8

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 4 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 5 av 8.

Fråga 6 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 7 av 8.

Fråga 8 av 8.
Tack för dina svar! När du skickar in detta formulär kommer en av våra medarbetare ta kontakt för ett första förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss