Så hjälper vi dig

I vår roll som rådgivare hjälper vi dig att uppfylla drömmar och nå mål. Tillsammans skapar vi en förmögenhetsplan som tillför värden långt bortom enbart finansiell avkastning.

image

Hur ser dagens situation ut?

Vår rådgivning startar alltid med en kartläggning av din nuvarande situation och initieras av att du genomför vårt quiz. Quizet hjälper dig och oss att identifiera vilka behov och möjligheter som finns för att säkerställa att din förmögenhetsplan bidrar till att du kan leva det liv du önskar. Har du koll på vad som bör ingå i din förmögenhetsplan? Testa själv!

Gör quizet

Vår rådgivning

Det finansiella livet har stor inverkan på vår vardag och innehåller många fallgropar. För att få översikt och kontroll ser vi på din förmögenhet i tre delar: Trygghet, Bevara & Utveckla och Skapa. Resultatet är din personliga förmögenhetsplan.

Din personliga förmögenhetsplan

När vi kartlagt din situation och definierat dina drömmar och mål börjar förmögenhetsplanen ta form. Du får en skräddarsydd investeringsplan utifrån dina preferenser och önskningar. Vi planlägger även för att du ska ha god kontroll och korrekt organisering runt ägande, skattemässiga frågor samt familjejuridik, testamenten och andra viktiga dokument. Det kan även finnas behov för rådgivning och utbildning runt familjeföretagande och generationsskifte. Varje kund är unik och så även den personliga förmögenhetsplanen.

image
image

Hybrid modell där digital snabbhet möter personlig kontakt

I Formueappen och kundportalen har du alltid tillgång till din portfölj och förmögenhetsplan. Du kan enkelt följa utvecklingen av portföljen såväl som dess hållbarhetsbetyg och fördelning över länder och sektorer. Din rådgivare finns alltid tillgänglig som ditt långsiktiga bollplank i alla de frågor som rör det finansiella livet. Tillsammans går ni kontinuerligt igenom din personliga förmögenhetsplan för att säkerställa att den bidrar till att du realiserar dina drömmar och mål.

Boka ett förutsättningslöst introduktionssamtal