Så hjälper vi dig

I vår roll som rådgivare hjälper vi dig att uppfylla drömmar och nå mål. Tillsammans gör vi en personlig förmögenhetsplanering och skapar en holistisk plan för livet som tillför värden långt bortom enbart finansiell avkastning.

image

Ta tempen på ditt finansiella liv!

Vår rådgivning startar alltid med en kartläggning av din nuvarande situation och initieras av att du genomför vårt test. Testet hjälper dig och oss att identifiera vilka behov och möjligheter som finns för att säkerställa att din plan för kapitalet och ditt finansiella liv bidrar till att du kan leva det liv du önskar. Har du koll på vad som bör ingå i din plan? Testa själv!

Gör testet

Vår rådgivning

Det finansiella livet har stor inverkan på vår vardag och innehåller många fallgropar. För att få översikt och kontroll ser vi på din förmögenhet i tre delar: Trygghet, Bevara & Utveckla och Skapa. Resultatet är din personliga och holistiska plan.

Din personliga och holistiska plan – för dig och din förmögenhet

När vi kartlagt din situation och definierat dina drömmar och mål börjar din plan ta form. Du får en skräddarsydd investeringsplan utifrån dina preferenser och önskningar. Vi planlägger även för att du ska ha god kontroll och korrekt organisering runt ägande, skattemässiga frågor samt familjejuridik, testamenten och andra viktiga dokument. Det kan även finnas behov för rådgivning och utbildning runt familjeföretagande och generationsskifte. Varje kund är unik och så även den personliga förmögenhetsplaneringen och holistiska planen.

image
image

Hybrid modell där digital snabbhet möter personlig kontakt

I Formueappen och kundportalen har du alltid tillgång till din portfölj och plan för din förmögenhet. Du kan enkelt följa utvecklingen av portföljen såväl som dess hållbarhetsbetyg och fördelning över länder och sektorer. Din rådgivare finns alltid tillgänglig som ditt långsiktiga bollplank i alla de frågor som rör det finansiella livet. Tillsammans går ni kontinuerligt igenom din personliga plan för att säkerställa att den bidrar till att du realiserar dina drömmar och mål.

Boka ett förutsättningslöst introduktionssamtal