Nu öppnar Formue nytt kontor i Uppsala

Skriven av Caroline Lundh

Formue har öppnat upp dörrarna till sitt nya lokalkontor i Uppsala. Först på plats i rollen som Wealth Manager är Mathilda Larsson och Micke Carlstam. Lucas Areland, Regional Manager, menar att Uppsala funnits på radarn under en längre period.

– Vi är väldigt glada över att etablera oss på ytterligare en ort och denna gång i Uppsala. Trots närheten till Stockholm är det verkligen en lokal marknad och vi tror väldigt mycket på att finnas på plats med rådgivare och kontor lokalt.

Formue har under året öppnat upp lokalkontor i Halmstad och Jönköping och nu är det dags för Uppsala att få ett lokalt Formue-kontor. Lucas Areland, Regional Manager Stockholm, blir Regional Manager för kontoret som kommer ingå i Region Stockholm.

– Vi är väldigt glada över att etablera oss på ytterligare en ort och denna gång i Uppsala där vi hittat en bra lokal mitt i stadens hjärta. Uppsala har varit på vår radar under en längre period och med prägel från universitetet, medtech och företagande generellt ser vi ett stort behov av våra tjänster, säger Lucas Areland och fortsätter:
– Vi smygstartade under december och jag vill jag varmt välkomna Mathilda Larsson och Micke Carlstam som är först på plats. I januari ansluter en Team Manager för att sen kompletteras med ytterligare en rådgivare i februari. Jag är väldigt nöjd med att vi funnit erfarna och engagerade rådgivare och lyckats sätta upp ett starkt team. De har samtliga lång erfarenhet och bor själva i Uppsalaområdet och god kunskap om den lokala marknaden.


Mathilda Larsson 

Mathilda Larsson kommer närmast ifrån Didner & Gerge Fonder där hon som hållbarhetskoordinator arbetat med hållbarhetsfrågor gentemot förvaltare och internt. Hon har dessförinnan varit på SEB inom privat- och företagsrådgivning.

– Jag har ett stort personligt intresse för hållbarhet och tycker det är viktigt att lyfta kopplingen mellan hållbarhet och finansbranschen, och här tror jag att vi är på rätt spår. Formue har också lyckats utveckla digitala lösningar för kunden och ett unikt sätt att se den heltäckande planen för förmögenheten, tillsammans med oberoendet i hela rådgivningsprocessen och med en hel palett av tjänster. Att få vara med från grunden och etablera det i Uppsala känns väldigt roligt.

Micke Carlstam kommer närmast ifrån nio år på Max Matthiessen där han arbetat främst mot ägarledda bolag.

– Även om Uppsala är Sveriges fjärde största stad tror jag att en lokal koppling är värdefullt. Att lokalt på plats få arbeta i konceptet med Formues oberoende och vara med från start med ett helt nytt kontor och ett nytt team var avgörande för mig.


Micke Carlstam

Vill du ta kontakt med Formue i Uppsala? Fyll i ett kontaktformulär här så tar vi kontakt med er

 

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss