Vi förvaltar ditt kapital och ger råd för livet.

Vi är Nordens ledande oberoende förmögenhetsrådgivare. Vår uppgift handlar om mer än att bara skapa avkastning, den innebär också att göra livet bättre här och nu.

Så hjälper vi dig

Vi börjar alltid med att förstå dig och din situation, dina mål och det du värdesätter i livet. Det handlar om ett hantverk som innehåller bred och djup kunskap som tar hänsyn till dina och dina förutsättningar – våra kunder ska kunna lita på att vi alltid finns där. Oavsett vad. Är du redo att komma igång?
Våra tjänster

Läs mer om vad våra kunder säger om oss
formue
Göteborgsentreprenören Hans J Nilsson som gick från bankkonto till förmögenhetsförvaltning

Våra tjänster

icon

Investeringar

Vårt jobb består av att säkerställa att våra kunder får de absolut bästa investeringslösningarna utifrån deras situation och den förmögenhetsplan som är framtagen för dem. Som oberoende rådgivare har vi möjlighet att välja bland de bästa förvaltarna i världen. Våra resultat visar att denna modell har bidragit till god avkastning och en bra investeringsresa för våra kunder.

icon

Skatt, juridik och generationsskifte

Vi hjälper dig att upprätta viktiga och nödvändiga juridiska dokument och att utvärdera och förbättra din skattemässiga situation. Vi har lång erfarenhet av generationsskiften och vilka steg och frågor som kan vara avgörande för att öka chanserna att lyckas när en ny eller flera nya ägare ska ta vid.

icon

Accounting

Vårt mål är enkelt; att säkerställa att du har bästa möjliga kontroll över ditt bolag. Vi hjälper till med allt ifrån fakturahantering till skatteberäkningar, och vi kan även hjälpa till med att ta fram bokföringsunderlag till din redovisningsbyrå. Vi tar dig tryggt från räkenskapsårets första dag, vidare till räkenskapsårets slut.

icon

Stiftelser och institutioner

Vi erbjuder en helhetlig rådgivning, från kapitalförvaltning till ekonomi och administration, som gör det möjligt att uppnå organisationens ändamål. Som kund hos oss får du en långsiktig och personlig rådgivningspartner att luta dig emot – och tid över för att driva och utveckla organisationen framåt.

Har du kontroll över din förmögenhet?

När det kommer till det finansiella livet kan det ha stor påverkan på vår vardag, med många fallgropar att undvika. Genom att svara på vårt quiz hjälper det dig och oss att identifiera behov och möjligheter och vad du behöver ha på plats. Har du koll? Testa själv!
Gör vårt quiz

Ett rikare liv i ett hållbart samhälle

Vårt uppdrag handlar om mer än att generera avkastning på vår förvaltning. Vi har uppfyllt vår vision först när vi lyckas skapa ett värde för våra kunder, anställda och ägare som inte försämrar för samhället vi lever i idag, och inte påverkar möjligheterna för framtida generationer.

Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet
formue

Håll koll var du än är med vår app.

Med appen blir det ännu enklare och smidigare att följa din utveckling hos oss. Du får direkt och nära tillgång till din portfölj, dina transaktioner och avtal samt aktuella händelser.

Ladda ner vår app

Få vårt nyhetsbrev

Få inspiration och bli uppdaterad genom att läsa vårt nyhetsbrev.

Registrera dig

Kontakta oss