Vi förvaltar ditt kapital och ger råd för livet.

Vi är Nordens ledande oberoende förmögenhetsrådgivare. Vår uppgift handlar om mer än att bara skapa avkastning, den innebär också att göra livet bättre här och nu.

Så hjälper vi dig

Vi börjar alltid med att förstå dig och din situation, dina mål och det du värdesätter i livet. Det handlar om ett hantverk som innehåller bred och djup kunskap som tar hänsyn till dina och dina förutsättningar – våra kunder ska kunna lita på att vi alltid finns där. Oavsett vad. Är du redo att komma igång?
Våra tjänster

Läs mer om vad våra kunder säger om oss
formue
Göteborgsentreprenören Hans J Nilsson som gick från bankkonto till förmögenhetsförvaltning

Har du kontroll över din förmögenhet?

När det kommer till det finansiella livet kan det ha stor påverkan på vår vardag, med många fallgropar att undvika. Genom att svara på vårt quiz hjälper det dig och oss att identifiera behov och möjligheter och vad du behöver ha på plats. Har du koll? Testa själv!
Gör vårt quiz

Vår rådgivning

Vår rådgivning startar alltid med en grundläggande kartläggning av din nuvarande situation. För en bra och tydlig översikt ser vi på din förmögenhet i tre delar: Trygghet, Bevara & Utveckla samt Skapa.

Resultatet av detta? En personlig plan för din förmögenhet. Alltid tillgänglig att följa i vår app.

Håll koll var du än är med vår app.

Med appen blir det ännu enklare och smidigare att följa din utveckling hos oss. Du får direkt och nära tillgång till din portfölj, dina transaktioner och avtal samt aktuella händelser.

Ladda ner vår app

Få vårt nyhetsbrev

Få inspiration och bli uppdaterad genom att läsa vårt nyhetsbrev.

Registrera dig

Ett rikare liv i ett hållbart samhälle

Vårt uppdrag handlar om mer än att generera avkastning på vår förvaltning. Vi har uppfyllt vår vision först när vi lyckas skapa ett värde för våra kunder, anställda och ägare som inte försämrar för samhället vi lever i idag, och inte påverkar möjligheterna för framtida generationer.

Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet
formue
Kontakta oss