Vi förvaltar ditt kapital och ger råd för livet.

Vi är Nordens ledande oberoende förmögenhetsrådgivare. Vår uppgift handlar om mer än att bara skapa avkastning, den innebär också att göra livet bättre här och nu.

Så hjälper vi dig

Grunden i vår rådgivning är att göra en holistisk kartläggning av ditt finansiella liv. Vi börjar alltid med att förstå dig och din situation, dina mål och det du värdesätter i livet – och skräddarsyr en gedigen plan för din förmögenhet. Vår rådgivning sträcker sig från kapitalförvaltning med rådgivning kring din portfölj och investeringsresa, till delar som skatt och juridik, pension och försäkring, bokföring och bolagsadministration.

Det handlar om ett hantverk som innehåller bred och djup kunskap och som tar hänsyn till dig och dina förutsättningar. Våra kunder ska kunna lita på att vi alltid finns där. Oavsett vad. Är du redo att komma igång?
Våra tjänster

Läs mer om vad våra kunder säger om oss
formue
Göteborgsentreprenören Hans J Nilsson som gick från bankkonto till förmögenhetsförvaltning

Ett urval av våra mest efterfrågade tjänster

icon

Investeringar

Vårt arbete handlar om att säkerställa att du får de absolut bästa investeringslösningarna utifrån din situation. Vi bygger diversifierade portföljer med goda alternativa investeringar, så som fastigheter, private equity, hedgefonder och private credit. Som oberoende rådgivare har vi möjlighet att välja bland de bästa förvaltarna i världen.

icon

Skatt och juridik

Våra jurister inom familjerätt ser över din och din familjs situation, ger kvalificerad familjerättslig rådgivning och utformar en familjerättslig plan för nuet och framåt. Vi ser även över, utformar, upprättar och förvarar viktiga juridiska dokument. På skattesidan hjälper våra skattejurister dig, din familj och ditt företag med skatterättsliga frågor och med att utvärdera din skattemässiga situation.

icon

Generationsskifte

Vi har lång erfarenhet av generationsskiften och vilka steg och frågor som kan vara avgörande för att öka chanserna att lyckas när en ny eller flera nya ägare ska ta vid. Våra specialister inom generationsskiftesprocesser ger dig rådgivning och expertråd vid ägarskiften och vägleder och förbereder dig och din familj på hur förmögenheten ska föras vidare till nästa generation.

icon

Stiftelser och institutioner

Vår rådgivning till stiftelser och institutioner täcker behov inom kapitalförvaltning med en diversifierad portfölj av institutionell kvalitet – vidare till ekonomi och administration. Som kund hos oss får du en långsiktig och personlig rådgivningspartner att luta dig emot, och tid över för att driva och utveckla organisationen framåt.

Har du kontroll över din förmögenhet?

När det kommer till det finansiella livet kan det ha stor påverkan på vår vardag, med många fallgropar att undvika. Genom att svara på vårt quiz hjälper det dig och oss att identifiera behov och möjligheter och vad du behöver ha på plats. Har du koll? Testa själv!
Gör vårt quiz

Ett rikare liv i ett hållbart samhälle

Vårt uppdrag handlar om mer än att generera avkastning på vår förvaltning. Vi har uppfyllt vår vision först när vi lyckas skapa ett värde för våra kunder, anställda och ägare som inte försämrar för samhället vi lever i idag, och inte påverkar möjligheterna för framtida generationer.

Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet
formue

Håll koll var du än är med vår app.

Med appen blir det ännu enklare och smidigare att följa din utveckling hos oss. Du får direkt och nära tillgång till din portfölj, dina transaktioner och avtal samt aktuella händelser.

Ladda ner vår app

Få vårt nyhetsbrev

Få inspiration och bli uppdaterad genom att läsa vårt nyhetsbrev.

Registrera dig

Kontakta oss