Vi välkomnar Jonny Tverin till Formue i Uppsala

Skriven av Caroline Lundh

Jonny Tverin har startat sin roll som Team Manager/Wealth Manager på Formues kontor i Uppsala. Han kommer närmast från Länsförsäkringar Uppsala.

I december i fjol öppnade Formue dörrarna till sitt nya lokalkontor i centrala Uppsala. Först på plats och i rollen som Wealth Manager var Mathilda Larsson och Micke Carlstam. Nu har även Jonny Tverin anslutit till teamet som Team Manager/Wealth Manager. Uppsalakontoret ingår i region Stockholm med Lucas Areland som Regional Manager.

– Jag är glad att ha Jonny på plats. Jonny har lång erfarenhet av branschen via olika ledarroller inom bank och försäkring. Det är viktigt men lika viktigt är att han bor, lever och är nätverkad i Uppsala, säger Lucas Areland och fortsätter:

– Förutom Jonny, Micke och Matilda har vi en ytterligare rådgivare rekryterad som börjar i februari. Vi har verkligen fått ihop ett kompetent och bra team med väldigt bred kompetens och erfarenhet från olika roller i den finansiella sektorn. Många förknippar förmögenhetsrådgivning med kapitalförvaltning, värdepapper och portföljer och det är självklart en del men minst lika viktigt är en kompetens och vilja att förstå mer av kunden. Att kartlägga och hjälpa till med finansiell planering. Här kommer den breda kompetens som Jonny och teamet har att kunna bistå många kunder.

Jonny kommer att leda teamet i Uppsala men även arbeta som rådgivare tillsammans med övriga på rådgivare.

– Vi arbetar oftast i kundteam om två vilket säkerställer bästa möjliga analys och rådgivning, säger Lucas Areland.

Närmast kommer Jonny ifrån Länsförsäkringar i Uppsala där han de senaste sju åren haft rollen som kontorschef med primärt ansvar för kontorets privatrådgivning.

– Jag ser fram emot att få vara en del i att etablera Formue i Uppsala. I Uppsala är Formue ett nytt varumärke och det är en fantastisk stad med många framgångsrika företag och entreprenörer. Vår numera lokala närvaro med både kontor och rådgivare kommer ge oss goda möjligheter att etablera vår verksamhet här och nå ut med vårt erbjudande. Det är något jag tror kommer tilltala många kunder som finns i vår målgrupp i regionen, säger Jonny Tverin.

Under februari kompletteras teamet med ytterligare en medarbetare.

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss