Formue etablerar kontor i Jönköping

Skriven av Caroline Lundh

Fortsatt tillväxt och en önskan om att vara nära kunderna tar Formue till Jönköping. Under andra halvan av 2022 öppnar Formue ett nytt lokalkontor i regionen, strax efter öppningen i Halmstad

– För oss blir det ett naturligt steg att öka upp vår närvaro mellan de lokalkontor vi har idag, säger Andreas Löf, Regional Manager Göteborg och Jönköping.

Nu tar Formue nästa steg på sin utvecklingsresa och öppnar lokalkontor i Jönköping. Öppningen i regionen blir den andra lokala etableringen efter den som görs i Halmstad under årets första halva. Andreas Löf, Regional Manager Göteborg och Jönköping, beskriver Jönköpingsregionen som attraktiv och att man i större utsträckning vill kunna erbjuda en närhet till kunderna.

–  Jönköpingsregionen och västra Småland är en attraktiv och intressant marknad med hög tillväxt, här finns ett starkt entreprenörskap med förmåga att skapa värde, och vi märker av en ökande efterfrågan. För oss blir det ett naturligt steg att öka upp vår närvaro mellan de lokalkontor vi har idag, säger Andreas Löf.

“Har varit avgörande”

Formues tillväxt kommer av en ökad efterfrågan på ett erbjudande som har utvecklats över tid. I erbjudandet inkluderas juridik, skatt, pension och försäkring, bokföring och bolagsadministration, generationsskifte och investeringsrådgivning.

– Sedan vi startade för snart tjugo år sedan har vi arbetat för en oberoende rådgivning som har varit avgörande för de satsningar vi gjort och den samlade rådgivning vi har idag. Idag har vi också integrerat alla delar av vår rådgivning i en plattform för att effektivisera dialogen mellan förmögenhetsrådgivare, specialister och kunder på ett sätt som är nytt för branschen. Den gör att rådgivaren kan ha mer djupa och insiktsfulla samtal med kunderna, säger Lars Uppsäll, vd Formue.

– Vår målsättning är att ha marknadens bästa helhetserbjudande och i det ingår vår hybrida rådgivning, att kunna erbjuda det digitala mötet och personlig närhet – nu på ytterligare en fysisk plats i Sverige. Vi ser verkligen fram emot etableringen i Jönköping och att lite längre fram i år välkomna dit ett nytt team förmögenhetsrådgivare, avslutar Andreas Löf.

 Vill du bli en del av teamet i Jönköping? Här kan du ansöka till rollen som Wealth Manager

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss