Ta kontroll över din pension

Låt våra specialister tänka pension med dig

icon

Våra specialister inom pension och försäkring hjälper dig och din familj med försäkringslösningar inom pension, sjukvård, olycksfall och efterlevandeskydd. Vi erbjuder investeringsförsäkringar och råd och lösningar inom traditionell försäkring, fond- och depåförsäkring.

Vilken pensionsrådgivning passar dig?

För dig och din familj

I vår rådgivning som inkluderar dig och din familj tittar vi tillsammans på befintliga försäkringar, placeringar och hur du som person är försäkrad. Vi erbjuder en genomgång av din totala pension, planering av uttag och skatteoptimering, risk- och efterlevandeskydd, genomgång av olika kostnader och förvaltarval, flytt och förvaltning av pension samt rapportering av pensionskapital.

Kontakta oss

För dig och ditt företag

I rollen som egenföretagare har du ansvar för att ta hand om din tjänstepension. Vi hjälper dig med de frågeställningar som kan uppstå och bistår med upplägg av pensionsavtal, placeringsråd, flytt och administration av befintliga försäkringar samt genomgång av riskförsäkringar, exempelvis sjukförsäkring, efterlevandeskydd och privatvård.

Kontakta oss

Och vad händer med pensionen? Vi rätar ut frågetecknen.

Vet du hur viktiga delar i din pension kan komponeras på bästa sätt utifrån dina behov och förutsättningar? Har du tagit korrekt ställning till sparandetyp, risknivå och sparhorisont? Har du koll på ditt totala pensionskapital? Våra pensionsspecialister guidar dig igenom ditt individuella pensionssparande. Vi utgår ifrån din situation och ger en samlad bild av dina pensioner. Vår rådgivning inkluderar en helhetsbedömning med förslag och avrådan, oavsett om du befinner dig i starten av ditt pensionssparande eller närmar dig pensionsålder.

formue

Vi håller dig uppdaterad

Vi håller dig kontinuerligt uppdaterad om gällande lagar och regler och hur de kan påverka ditt pensionssparande.