Nina Totté Karyd om resan till Malmö Saluhall, powerpointtroll och hemliga koder

Skriven av Caroline Lundh

Nina Totté Karyd gästar Kvinnor som äger – kvinnan och ena halvan av syskonparet som gav Malmö den saluhall som idag är en av stadens största turistdragare. Nina berättar om uppväxten bland matälskande fastighetsentreprenörer, varför hennes mamma var en udda fågel i fastighetsbranschen och varför hon själv lämnade en 20-årig anställning för samma bransch. Vi pratar om vad som hände varje sommar under uppväxten och vad hon menar med “glada ögon”. Vi får också veta hur en ödelagd tegelruin förvandlades till vad som idag är en modern saluhall och vad hon svarade på frågan om att bygga en Malmö Saluhall i London. Nina berättar öppet om varför syskonparet valde att ta hjälp av en psykolog i början av sitt entreprenörskap, om att rannsaka sig själv, varför det är coolt att vara snäll, vad man inte ska förringa och om det värderingsfilter hon använder i sina anställningsprocesser.


Tredje avsnittet av Kvinnor som äger gästas av Nina Totté Karyd. Du hittar avsnittet i Spotify!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss