Linda Bjernstål köpte ett skrivbord och startade miljardaffären Flygstolen.se ifrån sin lägenhet

Skriven av Caroline Lundh

I det senaste avsnittet av Kvinnor som äger gästas vi av entreprenören Linda Bjernstål! Linda var 27 år när hon bestämde sig för att låna en halv miljon kronor genom att pantsätta sina föräldrars hus för att köpa ett stort skrivbord och starta resesajten Flygstolen.se ifrån sin lägenhet. Efter bara en månad kunde Linda ta ut lön, efter ett år hade omsättningen nått 35 miljoner och efter tolv år 1,8 miljarder. I avsnittet pratar våra Wealth Managers Linda J Lilliesköld och Anders Book Hallström tillsammans med Linda Bjernstål om teaterscenen i tonåren, om att förlora sin yngre bror i ung ålder och om mod. Linda berättar om resebranschens utmaningar, om att prissätta negativt, om att expandera men också om att delsälja, sälja och tomrummet efter att ha sålt av sitt bolag.

Klicka här för att lyssna, eller lyssna direkt i Spotify!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss