Tina Nordström om tickande produkter och att vara Sveriges heta tv-kock

Skriven av Caroline Lundh

Matprofilen Tina Nordström gästar Kvinnor som äger! Tina har skrivit hela 16 kokböcker, haft en internationell tv-karriär, programlett “Hela Sverige bakar” och hon är en av jurymedlemmarna i “Sveriges yngsta mästerkock”. Men hur blev hon egentligen “Mat-Tina” med hela svenska folket – var det en slump? I avsnittet berättar Tina om uppväxten i barndomshemmet i Ramlösa Brunnspark och varför de hade en fyllefinka på tomten. Vi pratar om en internationell karriär, om att rymma ifrån en restaurang i Österrike, hur det gick när hon träffade Oprah Winfreys privata kock, också om entreprenörs- och familjelivet i Sverige. Har hon någon gång haft ett “vanligt jobb” och är pengar en drivkraft för Tina? Vad menar hon med tickande produkter och är det någon som äter upp all mat som lagas?

Klicka här för att lyssna, eller lyssna direkt i Spotify!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss