KI-professorn och överläkaren om pandemiläget

Skriven av Caroline Lundh

Foto: Martin Stenmark

Det nya coronaviruset blev snabbt en internationell huvudnyhet och sedan pandemiklassningen har ”Coronavirus” varit en av de vanligaste söktermerna i Sverige. Vi träffade Jan Albert, professor och överläkare vid Karolinska Institutet, för att ta reda på senaste nytt om coronaläget.

Är den värsta faran över, eller kommer smittspridningen att öka mer än i våras? Vad spelar forskningen för roll och vilka är de viktigaste forskningsområdena? Samarbetar eller konkurrerar forskare i jakten på svar? När kommer pandemin att vara förbi? Det och andra aktuella frågor kan du höra mer om i klippet nedan.

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss