Formue vinner internationella utmärkelser

Skriven av Ingun Stray Schmidt

Formue har vunnit utmärkelsen “Outstanding Independent Wealth Manager” i Norden vid årets Global Private Banking Innovation Awards.

– Vi strävar ständigt efter att förbättra kundupplevelsen och är stolta över att Formues erbjudande får erkännande även utanför Norden, säger Lars Uppsäll, vd Formue, och fortsätter:

– Att vinna priser för de tjänster vi erbjuder är ett erkännande, men vår viktigaste uppgift är att ha nöjda kunder. Priserna inspirerar oss att fortsätta utveckla bättre och mer användarvänliga tjänster för våra kunder.

Motiveringen till utmärkelsen lyder: “Formue har utvecklat en personlig och heltäckande tjänst för Financial Life Management, där kunderna får en tjänst som ser till helheten runt kundens liv och omfattar så mycket mer än bara avkastning på investerat kapital. Det här tillvägagångssättet har bidragit till att Formue sedan starten skapat en årlig tillväxt av förvaltat kapital. Formues rapporteringsplattform är både omfattande och sofistikerad och ger kunderna en unik upplevelse med sina hybrida funktioner och detaljerade hållbarhetsanalyser”.

Global Private Banking Innovation Awards erkänner enastående prestationer och innovationer inom Wealth Management-sektorn på global nivå. Priserna hyllar banker och finansiella företag som har utmärkt sig genom att leverera innovativa lösningar och tjänster till sina kunder samt genom att visa tillväxt och utveckling på sina respektive marknader. Juryn bestod av ett internt team på Global Private Banker, en medie- och publiceringsplattform för Wealth Management-sektorn.

Är vi rätt rådgivningspartner för dig? Fyll i kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med ossBeskriv gärna hur vi kan hjälpa dig


Ingun Stray Schmidt Head of PR and content på Formue

Ingun är ansvarig för innehåll och PR på Formue. Hon har redaktionellt ansvar för allt skriftligt material som publiceras på Formues blogg Insikt, samt rapporter som produceras av Formues marknadsavdelning. Hon är även koncernens presskontakt.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss