Formue stärker upp på pensionssidan – med ny specialist

Skriven av Caroline Lundh

Formue har rekryterat Mikael Sörman till rollen Head of Pension and Insurance. Mikael kommer i sin nya roll att ansvara för att utveckla Formues pensionserbjudande – en mycket viktig satsning i Formues tillväxtresa framåt.

Mikael Sörman är namnet på Formues nya Head of Pension and Insurance. Mikael har en lång och gedigen bakgrund inom finans- och konsultbranschen i roller som rådgivare, säljare, ledare och vd.

– Jag känner mig passionerad över att få utveckla och stärka Formues pensionserbjudande till det bästa på marknaden. Vi står med en stark kundbas idag och det tillsammans med vårt pensionserbjudande kommer att attrahera många nya kunder till oss. Vi kommer vara den partner dit kunder vänder sig till när man vill ha kvalificerad oberoende rådgivning samt skräddarsydda lösningar inom pension och försäkringar.

Mikael trivs bäst med att hjälpa entreprenörer och privatpersoner samt företag kring pension- och försäkringsfrågor samt ge rådgivning som gör skillnad på riktigt.

– Jag tycker det är väldigt givande att få träffa nya och befintliga kunder och höra deras historia och väg till framgång. Att få vara med på kundresan genom att skapa trygghet och förutsättningar för att framgången fortsätter är inspirerande och något jag brinner för, säger Mikael och fortsätter:

– Det är mycket jag ser fram emot just nu, att få träffa nya och befintliga kunder samt lära känna alla härliga kollegor på Formue.

Merit Rodén, Head of Family Wealth Services hos Formue Sverige, välkomnar Mikael Sörman i den för Formue Sveriges viktiga roll som ansvarig för företagets pensionserbjudande:

– Mikael har spetskompetens, en bredd och rätt förutsättningar för att driva och stärka Formue Sveriges helhetsrådgivning, integrera rådgivningen i vår plattform och effektivisera dialogen mellan interna experter, rådgivare och kunder. Det är med stor glädje vi välkomnar Mikael till rollen som chef för pension och försäkring.

 

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss