Formue öppnar kontor i Uppsala

Skriven av Caroline Lundh

Under året öppnar Formue upp dörrarna till ytterligare ett nytt kontor i Sverige, denna gång i Uppsala. Det blir Formues tredje nyetablering under året.

– Uppsala är en tilltalande stad. Det är en vacker stad med puls och kultur, men också ett myllrande företagsliv. Även om vi idag har mycket bra digitala verktyg för kunder och interna processer är det fysiska mötet väldigt viktigt och gör att vi vill finnas lokalt, säger Lucas Areland, Regional Manager Stockholm och Uppsala.

Formue växer och rekryterar nya förmögenhetsrådgivare – nu till etableringen av Formues femte Sverigekontor. Från och med andra halvan av året är det Uppsala som får ett Formue-kontor. Det blir Formues tredje nyetablering i år, efter Halmstad och Jönköping.

– Uppsala är på många sätt en väldigt tilltalande stad. Det är en vacker stad med puls och kultur som lockar, men också ett myllrande företagsliv. Regionen har väldigt god tillväxt och kombinationen av stadens entreprenörskap och akademin är väldigt attraktiv. Vi har många potentiella kunder i regionen som gör att vi nu vill etablera oss med kontor på plats. Även om vi idag har mycket bra digitala verktyg för våra kunder och våra interna processer är det fysiska mötet väldigt viktigt för våra kunder, säger Lucas Areland, Regional Manager Stockholm och Uppsala, och fortsätter:

– Vi har hittat en bra kombination mellan att finnas nära våra kunder fysiskt och digitalt, och vi är väldigt laddade på att ta detta till den lokala marknaden i Uppsala.

“Möjligheter för kunder och rådgivare”

Lucas blir ny Regional Manager i region Stockholm och kliver därmed in i en bredare roll än den han haft som Team Manager i Stockholm.

– Jag är glad att få chansen att fortsätta arbeta med teamet i Stockholm men nu även med Uppsala som kommer ingå i regionen med ett nytt kontor. Stockholm var starten och här finns majoriteten av våra kunder. Att Uppsala är på pendlingsavstånd innebär möjligheter för våra kunder och rådgivare i Uppsala till att samarbeta med och nyttja våra resurser i Stockholm. Vi satsar fortsatt på att rekrytera rådgivare till både Stockholm och till vårt nya kontor i Uppsala, avslutar Lucas Areland.

Vill du bli en del av teamet i Uppsala? Här kan du ansöka till rollen som Wealth Manager!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss