Är vi rätt partner för dig?

När du har fyllt i svarsalternativen nedan får vi en bättre bild av hur vi kan hjälpa dig. Vi tar kontakt med dig för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt samtal när vi har tagit emot dina svar.


Fråga 1 av 8

Fråga 2 av 8

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 4 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 5 av 8.

Fråga 6 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 7 av 8.

Fråga 8 av 8.
Tack för dina svar! När du skickar in detta formulär kommer en av våra medarbetare ta kontakt för ett första förutsättningslöst samtal.

Fyra viktiga faktorer att tänka på vid valet av kapitalförvaltare

En oberoende kapitalförvaltare har inga kopplingar till eller intressen i de investeringsprodukter de rekommenderar. Här står ditt bästa alltid i fokus med investeringsråd som är objektiva och i enlighet med dina mål.


Diversifiering, att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser, är nyckeln till att minimera risk och maximera din portföljs stabilitet. Med en kapitalförvaltare som har tillgång till ett brett urval av investeringsalternativ, så som Private equity och fastigheter, har du möjlighet att bygga en portfölj som är robust och anpassad till dina mål och din risktolerans.


Kapitalförvaltning handlar inte bara om att hantera pengar. Det handlar också om att planera för din framtid. En kapitalförvaltare som också kan erbjuda specialisttjänster, som exempelvis rådgivning inom pension, juridik, skatt och försäkringar, är en värdefull partner. Dessa tjänster kan indirekt påverka utvecklingen av ditt kapital och hjälpa dig att göra välgrundade beslut.


Att ha en personlig rådgivare som har tid för dig och ett begränsat antal kunder är ovärderligt. Det innebär att din rådgivare kan vara proaktiv och ständigt närvarande som ett pålitligt bollplank i dina finansiella beslut. Det ger en unik möjlighet till skräddarsydd rådgivning och en känsla av trygghet.


Boka ett förutsättningslöst introduktionssamtal