Webbinarium: Hur ska du planera för att överföra dina tillgångar till nästa generation.

Skriven av Formue

Hur förberedd är du inför ett generationsskifte och när är rätt tidpunkt att föra vidare ett livsverk? Pratar du med dina barn och inom familjen om familjens förmögenhet? Vad är viktigt och hur fungerar begreppet rättvisa i en förmögen familj?

I vårt senaste webbinarium hör du Formues Senior Family Advisor, Helena von der Esch, dela med sig av sina råd. Medverkar gör även föreläsaren, författaren och företagaren Anna Dyhre som delar med sig av sin erfarenhet i ett generationsskifte. Moderator är Lars Uppsäll, vd Formue.

Webbinariet är baserat på den Scan her Wealth-rapport som Formue för andra året i rad tagit fram i samarbete med Kantar Sifo Prospera. Har du missat rapporten? Här kan du ladda ner den

Se inspelningen av webbinariet här!

Dela artikel

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss