Vi lanserar en ny podcast – om kvinnliga entreprenörer

Skriven av Caroline Lundh

Burenstam & Partners lanserar en ny podcast med namnet Kvinnor som äger. I varje avsnitt träffar Linda J Lilliesköld och Anders Book Hallström, förmögenhetsrådgivare hos Burenstam & Partners, inspirerande kvinnor med en sak gemensamt: de äger och driver bolag.

– Det blir många inspirerande samtal, unika tips, hemligheter och högst personliga berättelser kopplat till resan från idé till det bolag som är idag, säger Linda J Lilliesköld.

Vad händer i huvudet på en kvinnlig entreprenör från idé till framgångsrikt bolag? Är det en dröm att driva bolag? Vad är det svåraste med bolagsbyggande? Hur ser en vanlig dag ut och vad har de gett upp för att nå fram? Vilket är deras främsta tips till morgondagens entreprenörer? Det och mycket annat hör du i Burenstam & Partners nya podcast Kvinnor som äger. Det är förmögenhetsrådgivarna Linda J Lilliesköld och Anders Book Hallström som i podcasten kommer att träffa kvinnliga entreprenörer för att höra om deras resa – kanske rak, kanske mindre rak, kanske både och.

– Vi får in allt fler kvinnor i entreprenörsvärlden, ser allt fler kvinnor som försörjer familjer och värnar om miljön. De är i mångt och mycket framtiden. Trots det går endast en liten procent av riskkapitalet till kvinnor och andelen kvinnliga börs-vd:ar är få. Det kvinnliga entreprenörskapet har förändrats över tid och behöver fortsätta ta plats. I podden träffar vi många inspirerande gäster och vi vill komma entreprenören på djupet, säger Linda J Lilliesköld.

– Det är en podcast som definitivt blir intressant för den som är eller vill bli entreprenör, också för den som vill höra var dessa kvinnliga entreprenörer fått sin glöd ifrån, hur de reser sig när glöden svalnat och en hel del däremellan, avslutar Anders Book Hallström.


Det första avsnittet gästas av Charlotte Ljung, grundare av skilsmässoappen Endbright. Du hittar avsnittet i Spotify!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss