Tack för i år – Burenstamdagen!

Skriven av Caroline Lundh

Från vänster till höger: Emma Frans (Foto: Niklas Nyman/Volante), uppifrån: Anders Hansen, Robin Söderling, Noel Abdayem, nedifrån: Stefan Hyttfors, Michael Livijn, Anders Zachrisson

Burenstamdagen 2021 har passerat och vi blickar tillbaka mot en dag fylld med inspiration och ny kunskap om hur vi kan utveckla hållbart. Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog och bidrog, ett särskilt tack till Emma Frans, Anders Hansen, Stefan Hyttfors, Robin Söderling, Noel Abdayem, Michael Livijn och Anders Zachrisson. 

Ännu en gång bjöd Burenstam & Partners in till årliga Burenstamdagen. I år på Hotel At Six i Stockholm. Vi fick lyssna till spännande, intressanta och lärorika föredrag och paneldiskussioner under huvudtemat Utveckla hållbart – hur vi kan utvecklas hållbart på ett personligt plan, inom företagande och i vårt samhälle.

– Det var fantastiskt att äntligen få möjlighet att träffas fysiskt igen, efter ett utmanande år, säger Lars Uppsäll, vd Burenstam & Partners.   

Emma Frans var moderator för Burenstamdagen 2021 och på scen fick vi lyssna till namn som Anders Hansen, Stefan Hyttfors, Noel Abdayem, Robin Söderling, Michael Livijn och Anders Zachrisson. 

– Vi ville samla kunniga och erfarna personer på temat och det blev en djupdykning i alla delar. Till exempel hur vi kan utveckla oss som människor att bli mer hållbara, hur vi kan utveckla och bygga de företag som kommer att ta plats och hur det samhälle och den värld vi vaknar upp till i framtiden kan se ut, säger Lars Uppsäll. 

Burenstamdagen 2022 – vad kan vi förvänta oss? 

– Efter årets Burenstamdag är förväntningarna höga och vad nästa år har att bjuda på får vi tålmodigt vänta på. Till dess vill vi rikta ett stort tack till alla som var med och gjorde årets dag till vad den blev, avslutar Lars Uppsäll. 

Dela artikel

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss