Philip Thorén rekryteras till Stockholm

Skriven av Caroline Lundh

Formue rekryterar Philip Thorén till Stockholmskontoret och rollen som Wealth Manager. Philip kommer närmast från Quesada kapitalförvaltning och har innan det drivit eget bolag inom sportbranschen och varit en del av Danske Bank.

Formue fortsätter att rekrytera och utveckla organisationen och rustar för ytterligare tillväxt. Som ett steg i det blir Philip Thorén i rollen som Wealth Manager en del av teamet på huvudkontoret i Stockholm.

– Vi är mycket glada över att välkomna Philip Thorén till oss på Formue. Philip kommer in i bolaget med god kompetens och gedigen branscherfarenhet. Med sin bakgrund och starka vilja att bidra till de tillväxtmålsättningar som finns för de kommande åren blir han ett fantastiskt tillskott till vårt team, säger Malin Meijer, Team Manager Stockholm.

Philip kommer närmast ifrån Quesada kapitalförvaltning och rollen som rådgivare. Dessförinnan har han startat och drivit eget bolag inom sportbranschen samt även arbetat på Danske Bank.

– Det är otroligt inspirerande att få möjlighet att vara en del av Formue som har en klar bild om hur man vill arbeta framåt för att fortsätta utveckla den kundupplevelse som finns idag. Internt finns det en utpräglad kultur och framåtanda med otroligt positiva och drivna människor. Det är tveklöst att det ger en extra glöd för att fortsätta hålla tempo med tillväxtplanen, säger Philip Thorén.

 

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss