Ny Wealth Manager till Formue

Skriven av Formue

Tillväxtresan fortsätter 2022. Nu rekryteras Daniel Klaff som Wealth Manager till kontoret i Stockholm. Närmast kommer han från Swedbank. 

Jag ser fram emot många trevliga möten med nya kunder och möjligheten att få vara en del av deras finansiella livsresa, säger han.

Totalt sett har Daniel Klaff arbetat 16 år inom finansbranschen med rådgivning och kapitalförvaltning som sitt huvudsakliga fokus. Det var kombinationen av moderna digitala lösningar och en kvalitativ oberoende rådgivning som fick honom att få upp ögonen för Formue.

– Det känns som att Formue ligger ett steg före många andra aktörer inom finansbranschen när det kommer till helhetstänkandet som omfattar både kundens ekonomi och livssituation. Den digitala plattformen gör det dessutom väldigt enkelt för kunderna att själva kunna skapa sig en bra bild av sitt innehav. Att kunden står i centrum är inte bara något de säger, det genomsyras i hela företaget.

– Redan när jag klev in här första dagen kände jag en otrolig värme och fick ett härligt mottagande. Det känns som att det finns mycket hjärta här vilket jag tycker är viktigt.

Inte bara avkastning

Som Wealth Manager tar Daniel Klaff hand om kundernas ekonomi där livssituation och framtidsplaner står i centrum.

– Jag ska vara en stöttepelare och ett bollplank på vägen. När vi ger råd och tar fram lösningar åt våra kunder tittar vi på hela livsresan. Det kan handla om alltifrån juridisk hjälp, till skattemässig hjälp, bokföring och självklart även långsiktigt hållbar förmögenhetsförvaltning. När vi säger att vi vill ge kunderna ett rikare liv pratar vi inte bara om avkastning på kapitalet utan även om att ge kunderna tid till allt som de själva tycker är viktigt.

Växa med sina kunder

Det är också kundkontakten som framför allt intresserar Daniel Klaff. Som rådgivare växer du med dina kunder, menar han.

– Jag har lärt mig väldigt mycket från mina kunder och jag är tacksam att ha fått möjligheten att hjälpa dem att nå sina mål.

Malin Meijer, Team Manager på Formue Sverige, kommenterar nyanställningen:

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Daniel till Formue. Daniel har många års erfarenhet från finansbranschen, från flera olika roller, och kommer vara ett fantastiskt fint tillskott till företaget. Hans energi och driv är en tillgång för både kollegor och kunder. Varmt välkommen Daniel!

Daniel Klaff påbörjade sin nya tjänst i januari 2022.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss