Missade du Burenstamdagen 2021?

Skriven av Formue

Varje år bjuder Burenstam & Partners in till årliga Burenstamdagen. I år på Hotel At Six i Stockholm. Vi fick lyssna till spännande, intressanta och lärorika föredrag och paneldiskussioner under huvudtemat Utveckla hållbart – hur vi kan utvecklas hållbart på ett personligt plan, inom företagande och i vårt samhälle.

Emma Frans var moderator och på scen fick vi lyssna till namn som Anders Hansen, Stefan Hyttfors, Noel Abdayem, Robin Söderling, Michael Livijn och Anders Zachrisson. 

Missade du Burenstamdagen eller skulle du vilja se några av talarna igen? Då kan vi nu dela med oss av de inspelningar som gjordes under kvällen.

Klicka då här för att komma till de inspelade versionerna 

 

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss