Formue rekryterar Wealth Manager från storbank

Skriven av Caroline Lundh

Formue har rekryterat Michael Strömberg till rollen som Wealth Manager. Han kommer närmast ifrån Danske Bank och blir en del av Formue i Malmö.  

Michael Strömberg blir ny Wealth Manager på Formues kontor i Malmö. Han kommer närmast ifrån tio år på Danske Bank i Stockholm och Malmö där han har arbetat med kapitalrådgivning och Private Banking.

– Jag ser fram emot min nya roll och att med spjutspetskompetens och nya verktyg utmana kunderna på ett sätt jag inte gjort tidigare. Även att vara med på Formues tillväxtresa med en tydlig vision och flera nyanställningar och kontorsöppningar, i ett gemytligt företagsklimat. Det känns väldigt spännande.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Michael till Formue. Michael kommer in i bolaget med gedigen kompetens och branscherfarenhet. Med sin bakgrund och starka vilja att bidra till våra tillväxtplaner blir han ett fantastiskt tillskott till vårt team här i Malmö, säger Cecilia Arkestad, Regional Manager Malmö.

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss