Formue rekryterar ny rådgivarduo

Skriven av Caroline Lundh

Formue i Stockholm stärker upp på rådgivarsidan med rekryteringen av Jonas Abraham och Rateb Öst Norí. De kommer in med erfarenhet ifrån bland annat Söderberg & Partners och Länsförsäkringar. 

Under fjolåret ökade Formue sin lokala närvaro med öppningen av tre nya lokalkontor och rekryteringen av nya specialister och rådgivare har fortsatt. Nu välkomnar Formue i Stockholm Jonas Abraham och Rateb Öst Norí till rollen som Wealth Manager. 

“Värdefull erfarenhet i rådgivningen”

– Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Jonas Abraham och Rateb öst Norí. Både Jonas och Rateb har lång erfarenhet från branschen och bank och försäkringsbolag och har även drivit egna bolag. Det är en mycket värdefull erfarenhet i rådgivningen med våra befintliga och potentiella kunder, säger Lucas Areland, Regional Manager Formue Stockholm, och fortsätter: 

– Jonas har jag tidigare arbetat med på en av de stora bankerna och jag är väldigt glad över att få jobba med Jonas igen. Han är kompromisslös, kundorienterad och en glädjespridare på jobbet. Rateb kommer in med en bred erfarenhet från rådgivning och en otrolig energi. Med Jonas och Rateb förstärker vi Stockholmskontoret ytterligare. 

Rekryteras från Söderberg & Partners

Jonas Abraham kommer närmast ifrån rollen som kapitalrådgivare på Söderberg & Partners och tidigare förmögenhetsrådgivare på Nordea.  

– Jag ser med glädje fram emot att vara en del av Formues fortsatta expansion. För mig är det tydligt att de tillväxtplaner som finns är långsiktiga. Man vill och har positionerat sig på ett sätt som ska vara hållbart för samhället i stort och för våra kunder men också för oss som arbetar här. Formue är ett företag som verkligen är i framkant och med en verktygslåda som tydligt visar att vi vill vara mer än bara en kapitalförvaltare, vår målsättning är att vara kundernas finansiella partner med allt som hör till, säger Jonas Abraham.

“Väldigt imponerande”

Rateb Öst Norí kommer in med erfarenhet från Länsförsäkringar och Skandia, där han arbetat i en liknande roll.  

– Det är väldigt imponerande var Formue befinner sig idag efter att ha vuxit organiskt och jag har under min första tid mött otroligt varma och kompetenta kollegor i en inkluderande miljö. Jag ser väldigt mycket fram emot att i min roll kunna erbjuda kunden en oberoende och heltäckande rådgivning och det mervärde som det innebär för kunden, säger Rateb Öst Norí.

Testa om vi är rätt partner för dig och din familj!


Fråga 1 av 8

Fråga 2 av 8

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 4 av 8.

Fråga 5 av 8.

Fråga 6 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 7 av 8.

Fråga 8 av 8.
Tack för dina svar! När du skickar in detta formulär kommer en av våra medarbetare ta kontakt för ett första förutsättningslöst samtal.

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss