Formue prisas i två nordiska kategorier på Euromoney Awards

Skriven av Formue

Formue är stolt vinnare i Euromoney Private Banking Awards 2024. Efter fjolårets förstapris i kategorin Best för High Net Worth Individuals in Sweden kammar Formue i år hem två förstapriser, i kategorierna Best Discretionary Portfolio Management och Best for Sustainability.

Den internationella bank- och finanspublikationen Euromoney utser årligen Private banking-branschens starkaste spelare. I fjol mottog Formue förstapris i kategorin Best for High Net Worth Individuals in Sweden – och i år utses Formue vid årets prisutdelning till bästa företag i Norden och Baltikum i två kategorier: Best Discretionary Portfolio Management och Best for Sustainability.

I motiveringarna beskrivs Formues digitala lösning för portfölj och rådgivning som branschledande och uppmärksammas för att gynna den enskilda kunden. Formue lyfts också ut särskilt för att hållbarhetsaspekten finns integrerad i samtliga produkter och tjänster som finns tillgängliga för kunden, så som via ett komplett digitalt hållbarhetsplaneringsverktyg, där kunderna själva kan utforska miljöeffekten av sina investeringar.

– Att för andra året i rad få prisas av Euromoney bekräftar att vårt erbjudande med oberoende rådgivning, världsledande investeringsprodukter och prisbelönta digitala plattformar fortsatt är ett vinnande koncept. Vi är stolta över att uppmärksammas för det arbete och oerhörda engagemang våra rådgivare lägger ned i varje enskild kund. Utmärkelsen är ett viktigt erkännande som bevisar att Formue särskiljer sig mot andra aktörer, både i svensk och internationell kontext, säger Lars Uppsäll, vd Formue.

Läs också: Euromoney: “Formues nordiska recept för att revolutionera förmögenhetsrådgivning”.

Om Euromoneys Global Private Banking Awards
Utser sedan 1992 de främsta private banking-aktörerna på nationell, regional och internationell nivå. Vinnarna koras av en prisjury med företrädare från några av världens ledande private banking-aktörer.

Dela artikel

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss