Doldisen Carin Stoeckmann om att vara snabbfotad och bygga ett miljardbolag

Skriven av Caroline Lundh

Nu gästar byggmästarinnan Carin Stoeckmann Kvinnor som äger! Carin är vd för familjeföretaget Byggmästar’n i Skåne och har med sitt ledarskap lyckats öka bolagets omsättning från 200 miljoner till 1,5 miljard. Vad krävs egentligen för att lyckas med det, hur hamnade hon där hon är i dag och vad syns i backspegeln? Vad menar hon med att det blåser på toppen och varför är hon osäker på om hon hade tackat ja till samma utmaning med vad hon vet idag? Vi pratar om att inte fylla någons skor, att lämna någonting och att bära sig själv. Vi kommer också in på valet om att gå i bräschen för hållbarhet och arbetsmiljö och att välja in automatisering och digitalisering. Är det vad som sammantaget gjort familjeföretaget till ett miljardbolag, eller är det någonting helt annat? Vad är egentligen Carins tips till andra företagare därute? Mer om det hör du i avsnittet!


Senaste avsnittet av Kvinnor som äger gästas av ​Carin Stoeckmann. Du hittar avsnittet i Spotify!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss