Christina Richter om att driva nio McDonalds-restauranger

Skriven av Caroline Lundh

McDonalds-franchisetagaren Christina Richter gästar Kvinnor som äger! Christina äger och driver idag nio McDonalds-restauranger i Sydsverige. I avsnittet berättar hon om uppväxten och en önskan om att någon gång ha roligare än vad hennes föräldrar verkade ha. Vi pratar om livet på konstskola och att välja hamburgarskolan. Vad menar hon med att det är kvinnans rätt att föda barn på McDonalds? Vi pratar om resan från att lösa kapital till starten av ett aktiebolag, till att idag äga och driva nio restauranger och ha investerat 70 miljoner i dem. Varför älskar Christina att bygga försäljning, varför valde hon McDonalds och varför är hamburgarna bara en biprodukt? Vad är hennes vision och vad menar hon med att hon aldrig kommer att bli färdig? Vi pratar om att som franchisetagare boxas med ett leende och vem hon kan tänka sig sälja till. Vad är det egentligen som gör att hon står på fötterna och varför har hon ett grönsaksland som ett arbete utanför arbetet? Missa inte senaste avsnittet!

Senaste avsnittet av Kvinnor som äger gästas av ​Christina Richter. Du hittar avsnittet i Spotify!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss