Charlotte Ljung: “Hur man hanterar käftsmällarna tror jag driver en vidare”

Skriven av Caroline Lundh

Premiäravsnittet av Kvinnor som äger är här – en podd om entreprenörskap utgiven av Formue. I det första avsnittet träffar Linda J Lilliesköld och Anders Book Hallström den skånska entreprenören Charlotte Ljung som grundat den innovativa skilsmässoappen och Divorce Planning-tjänsten Endbright. Vi får höra hur det var att växa upp i en företagarfamilj i Malmö tillsammans med fyra bröder, hur hon började arbeta redan som 14-åring, flyttade till New York och senare klev in i familjeföretaget Dux. Hon berättar om den entreprenörsvärld hon byggt upp idag, glansen i tuffa stunder, hur det är att skala upp ett techbolag, hur hon gått emot jantelagen för att marknadsföra sig själv, förväntningar hon känt från omvärlden, varför hon går mycket på känsla och intuition, utmaningen och konsten i att balansera jobb och fritid, varför det är viktigt att ta hjälp och ställa mycket frågor – och att omfamna käftsmällarna i livet.


Första avsnittet av Kvinnor som äger gästas av ​Charlotte Ljung. Du hittar avsnittet i Spotify!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss