Burenstam & Partners växer fortsatt

Skriven av Caroline Lundh

Som ett led i att växa och utveckla Burenstam & Partners tar man nu nästa steg och rekryterar Christian Treschow och Ulrika Wendt Nyquist för att nå ut till ännu fler potentiella kunder och etablera fler och närmare relationer med samarbetspartners. 

– Vi är oerhört stolta och väldigt glada över att kunna berätta att vi rekryterat Christian Treschow och Ulrika Wendt Nyquist. De har båda rätt bakgrunder och kliver ombord med gedigen erfarenhet och kompetens som jag är övertygad om kommer att vara en stark tillgång för oss i vår tillväxt, för att etablera nya relationer och accelerera utvecklingen av vårt helhetserbjudande, säger Ola Arvidsson, vice vd.

Christian Treschow har lång erfarenhet av att bygga relationer och skapa helhetslösningar för komplexa kundbehov, både för privatpersoner och små- och medelstora bolag. Han har samlad kompetens inom områden som försäkring, kapitalförvaltning och skatt. Närmast kommer Christian från fyra år på Danske Bank Private Banking i rollen som Acquisition Manager.

– Jag har känt till Burenstam & Partners sedan starten för över 15 år sedan och alltid varit imponerad av hur man valt att arbeta med oberoendet i rådgivningen. När jag träffat Burenstams kunder genom åren har de alltid uttryckt att de är väldigt nöjda med hur man kopplar ihop förmögenhet och förvaltning med vilka mål och drömmar som finns i livet. Det känns jättespännande att nu själv få vara en del av bolaget, säger Christian Treschow och fortsätter:

– En stor anledning till att jag sökte mig till Burenstam & Partners var också den uttalade tillväxtstrategi som finns. Jag ser fram emot att vara en del av utvecklingen och tillväxtresan framåt.

Ulrika Wendt Nyquist tillträder rollen som Relations Manager. I sin roll hos Burenstam & Partners kommer Ulrika ansvara för att bygga partnerskap och relationer genom strategiska samarbeten.  Närmast kommer Ulrika från åtta år på Nordnet där hon senast haft rollen som Senior Marketing & Project Manager med ansvar för partners, försäljning och marknadsföringsaktiviteter för ett av bankens produktområden.

Ulrika har en lång erfarenhet inom finansbranschen med digitalt fokus och har tidigare haft roller som marknadschef för nätmäklaren E*TRADE i Sverige och har även en bakgrund från SEB.

– Det känns mycket spännande att kliva in i rollen som Relations Manager och få vara med från starten på en mångårig tillväxtresa. Burenstam & Partners är ett bolag med ett erbjudande som det finns en stark och ökande efterfrågan på. Jag ser fram emot att vara en del av det.

Christian Treschow och Ulrika Wendt Nyqvist startade sina anställningar 23 augusti.

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss