Andreas Löf ny Regional Manager i Göteborg

Skriven av Formue

Burenstam & Partners rekryterar Andreas Löf som ny Regional Manager till kontoret i Göteborg. Närmast kommer han från 30 år på SEB.

– Uppgiften framåt är att leda och tillsammans med teamet bevara och utveckla affären som vi bygger, säger Andreas Löf.

I nästan hela sitt yrkesliv har Andreas Löf innehaft olika ledarroller på storbanken SEB. Drivkraften i karriären har alltid varit att utveckla människan och teamet att nå uppsatta mål samt att utveckla affären via kunder, kontakter och nätverk. Det var också det som fick honom att intressera sig för rollen som Regional Manager på Burenstam & Partners kontor i Göteborg.

– Det som framför allt lockade mig initialt var möjligheten att få vara med och vara delaktig i den här tillväxtresan som Burenstam & Partners ska genomföra. Det är ett framåtlutande bolag med en oberoende rådgivningsmodell. Visionen ”ett rikare liv” är inspirerande, utmanande och har kunden i fokus, säger Andreas Löf.

Helhetsrådgivning

Rekryteringen av Andreas Löf ska stärka Burenstam & Partners närvaro i västra Sverige.

– Vi ser en stor ökad efterfrågan på vår helhetsrådgivning i region väst. Vi har därför som ambition att växa kraftigt i regionen fram till 2025. För att lyckas med det behöver vi en erfaren, kompetent och kundorienterad ledare och därför är vi väldigt glada att Andreas har valt att ta sig an denna utmaning hos oss, kommenterar Ola Arvidsson, Deputy CEO på Burenstam & Partners.

Fokus på ledarskap

Andreas Löf har lång erfarenhet av finansbranschen och har de senaste sex åren varit kontorschef på SEB:s kontor i Sisjön i södra Göteborg.

– Jag hoppas att jag kan bidra med mina ledarerfarenheter. Målet är att utveckla Burenstam & Partners marknadsposition i västra Sverige genom nya kunder och affärer så att vi blir ännu bättre än vad vi är idag, säger han.

Vad har du fått för första intryck?

– Jag har haft förmånen att redan ha varit med på en ledarsamling med Burenstam & Partners alla ledare i Oslo vilket var otroligt inspirerande. Känslan som jag har är väldigt positiv.

Andreas Löf påbörjade sin nya tjänst i oktober 2021.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss