AI-bolagen fortsätter driva uppgången i USA

Skriven av Caroline Lundh

Säsongens sista avsnitt av Förmögenhetspodden är här! I avsnittet pratas det om marknaden under maj och en amerikansk aktiemarknadsuppgång där några få techbolag rider på AI-trenden och står bakom avkastningen. Även bostadsmarknaden tar plats, en eventuell ekonomisk skilsmässa mellan Kina och USA, relationen mellan väst och Kina och investerarnas syn på det. Vad påminner 2023 oss om och hur påverkar det dig som investerare? I “månadens tema” ställer chefsstrateg Michael Livijn tjurarna mot björnarna med fyra argument för och emot en upp- och nedgång!

I podcasten hör du Formues chefsstrateg Michael Livijn tillsammans med Formues vd Lars Uppsäll.

Avsnittet är inspelat 12 juni 2023.

Dela artikel

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss