Webbinarium: Året som gick, förväntningar inför 2024 och årsskiftestips

Skriven av Formue

I årets sista webbinarium tar vi både ur ett investerings- och rådgivarperspektiv oss en närmare titt på det gångna året, reflekterar över dess händelser och blickar mot möjliga trender inför 2024. Du får också en skattemässig sammanfattning av året och reflektioner på vad som kan vara bra att överväga innan årsskiftet. Vi riktar även blicken framåt mot de skatteutredningar som regeringen har initierat och förväntas presenteras under 2024.

Med under webbinariet är Formues chefsstrateg Michael Livijn, Wealth Manager Carolina Bergström och Joel Uddenäs, Head of Tax & Legal. Moderator är Formues vd Lars Uppsäll.

Klicka här för att titta på webbinariet!

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss