Vilken är den stora 10 000-kronorsfrågan på marknaden just nu?

Skriven av Caroline Lundh

I det senaste avsnittet av Förmögenhetspodden pratas det om aktier och räntor, utmaningar och möjligheter. Innebär majuppgången och månadens positiva veckor att den negativa utvecklingen tagit en paus? Hur bör vi tänka och agera i tjur- och björnmarknader – och hur beter sig marknaden när vi har en ”crab market”? Den stora 10 000-kronorsfrågan i avsnittet är vad som kan komma att hända efter starka trender och när det kortsiktiga dammet har lagt sig. Blir det en mjuklandning, recession eller stagflation? Mer om det hör du Formues chefsstrateg Michael Livijn prata om i avsnittet tillsammans med Formues vd Lars Uppsäll.

Avsnittet är inspelat 7 juni 2022.

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss