Varmt välkommen till Formue, Madelaine Claesdotter!

Skriven av Caroline Lundh

Formue fortsätter att växa och har nu rekryterat en ny förmögenhetsrådgivare. Det är Madelaine Claesdotter som blir en del av teamet på Stockholmskontoret. Hon kommer närmast ifrån Handelsbanken där hon haft flera olika rådgivarroller.

Madelaine Claesdotter har blivit en del av Formues Stockholmskontor och rollen som förmögenhetsrådgivare. Madelaine kommer närmast ifrån 14 år på Handelsbanken där hon arbetat med privat- och företagsrådgivning och internt med digital arbetssättsutveckling.

– Jag kände till Formue sedan tidigare och har alltid haft en positiv känsla av bolaget som har blivit bekräftad. Det är ett kompetent bolag med mycket driv och tydliga och häftiga målsättningar och vägar för att nå dit. Jag ser fram emot min roll och att vara en del ett mindre bolag och arbeta nära kunden – att lära känna kunden och se till hela det finansiella livet. Att ha nära till specialister för att lyckas med det känns lyxigt. Den enkelheten och tryggheten är tilltalande, att allt finns på samma plats.

Malin Meijer, teamleader Formue Stockholm, kommenterar nyanställningen:

– Jag är mycket glad över att välkomna Madelaine till rollen som förmögenhetsrådgivare och till vårt team här i Stockholm. Jag är övertygad om att Madelaine kommer att bidra positivt till Formue där vi som bolag står idag och enligt vår nuvarande tillväxtplan. Hon har många års erfarenhet ifrån bankvärlden, en gedigen områdeskompetens och på det en stor passion för kunden och kundrelationen som vi värdesätter högt.

 

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss