Ny vice vd hos Burenstam & Partners

Skriven av Caroline Lundh

Ola Arvidsson har utsetts till ny vice vd på Burenstam & Partners. Ola Arvidsson tillträdde sin nya roll 5 maj 2021.

Ola Arvidsson tar över rollen som vice vd hos Burenstam & Partners. Ola Arvidsson har sedan 2019 varit en del av Burenstam & Partners, som teamchef Stockholm och ställföreträdande rådgivningschef.

– Jag är stolt och hedrad över att få träda in i rollen som vice vd. Vi ser ett stort ökat intresse för vår oberoende rådgivning och förvaltning och vi har därför en mycket ambitiös tillväxtplan för bolaget framåt. Jag ser fram emot att få bidra till att vi lyckas genomföra den. Tillsammans med våra kunder ska vi varje dag arbeta för att ha marknadens bästa erbjudande, säger Ola Arvidsson, vice vd Burenstam & Partners.

– Vi får en skicklig ledare och kontinuitet på positionen med Ola Arvidsson. Vi har siktet inställt på att fortsätta utveckla oss för kundernas bästa och därför är jag väldigt nöjd med att Ola tackade ja till uppdraget, säger Lars Uppsäll, vd Burenstam & Partners.

På fem år har Burenstam & Partners dubblat omsättningen och trender talar för att kunder kommer fortsätta att söka sig från de traditionella bankerna till mer oberoende rådgivare.

– Vi har märkt av ett ökat intresse för vårt nyutvecklade rådgivningsramverk som står på tre ben – Trygghet, Bevara & Utveckla och Skapa. Med hjälp av en ny digital plattform och ramverket fångar bolaget nu upp kundens helhetliga situation. Från skatt och juridik till kapitalförvaltning, pension och försäkring, bokföring och bolagsadministration, säger Lars Uppsäll.

Tidigare vice vd Björn Möller ska framöver prioritera privata intressen och affärer.

– Jag önskar Burenstam & Partners all lycka i framtiden och är övertygad om att den framgångsrika tillväxtresan kommer fortsätta, säger Björn Möller.

 

 

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss