Formue utses till Sveriges bästa förmögenhetsrådgivare av Euromoney 

Skriven av Formue

I veckan utnämndes Formue till “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” av den internationella bank- och finanspublikationen Euromoney. Det är andra gången Formue tilldelas ett pris från Euromoney, under 2021 vann Formue i kategorin “Next Generation”.

Formue har tagit emot den prestigefyllda utmärkelsen “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” vid Euromoneys Global Private Banking Award i London. Utmärkelsen går till det företag med starkast erbjudande och anpassade tjänster för förmögna individer. I motiveringen lägger Euromoney stor vikt vid Formues hybridrådgivning med fysiska möten som grund och en prisbelönt digital plattform som komplement. Juryn pekar också på bolagets helhetsgrepp om rådgivningen, som utöver kapitalförvaltning inkluderar bland annat hållbarhet, generationsplanering och juridik, som ett unikt exempel på  nästa generations förmögenhetsrådgivning.

– Vi är otroligt stolta att ha vunnit priset “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” från Euromoney. Det bekräftar att vårt erbjudande med en oberoende rådgivning, ledande investeringsprodukter och prisbelönta digitala plattform är ett vinnande koncept. Formue särskiljer sig i en svensk och internationell kontext med expertis om investeringar, hållbarhet, juridik, generationsplanering och mycket mer. Utmärkelsen är därför ett viktigt erkännande för våra rådgivare som med stort engagemang anpassar vårt erbjudande utifrån varje kunds behov, säger Lars Uppsäll, vd för Formue. 

I årets undersökning har vinnarna av Euromoneys Private Banking-priser utsetts genom en omfattande branschundersökning och en noggrann kvalitativ utvärdering av prisjuryn med några av världens ledande private banking-aktörer. Priserna är några av de mest respekterade och prestigefulla i finansbranschen med hög konkurrens från världens största banker och bland fjolårets vinnare finns, i olika kategorier, Bank of America, JP Morgan, Morgan Stanley och Goldman Sachs.

Om Euromoneys Global Private Banking Awards
Utser sedan 1992 de bästa private banking-aktörerna på nationell, regional och internationell nivå. Vinnarna koras genom en omfattande undersökning bland branschkollegor och en kvalitativ utvärdering av en prisjury med företrädare från några av världens ledande private banking-aktörer, bland annat HSBC, Société Générale, BTG Pactual, Banco Santander och Leo Wealth.

Testa om vi är rätt finansiella rådgivningspartner för dig och din familj!


Fråga 1 av 8

Fråga 2 av 8

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 4 av 8.

Fråga 5 av 8.

Fråga 6 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 7 av 8.

Fråga 8 av 8.
Tack för dina svar! När du skickar in detta formulär kommer en av våra medarbetare ta kontakt för ett första förutsättningslöst samtal.

Dela artikel

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss