Burenstam & Partners växer – säg hej till vår nya kollega!

Skriven av Caroline Lundh

Från vänster i bild: Peter Hansson, Anders Book Hallström, Marie Hagström och Linda Nordén

Vi hälsar Linda Nordén varmt välkommen till vårt kontor i Malmö och rollen som förmögenhetsrådgivare. Vi har frågat Linda varför hon valde Burenstam & Partners, vad hon ser fram emot i sin nya roll – och en hel del annat.

Nu växer Burenstam & Partners i syd och till kontoret på Västergatan i centrala Malmö hälsar vi Linda Nordén varmt välkommen. I sin nya roll som förmögenhetsrådgivare kommer Linda att stärka upp teamet tillsammans med Peter Hansson och Anders Book Hallström. Marie Hagström, regionchef Malmö och Göteborg, berättar att rekryteringen sker helt enligt plan.

– Under de senaste åren har vi märkt av ett ökat intresse för vår rådgivning, inte minst under det senaste året. Väldigt många privatpersoner och entreprenörer värdesätter att vi lyfter och utmanar med frågor kring olika teman. Av erfarenhet vet vi att det har betydelse för såväl företagaren som familjen och förmögenheten, säger hon och fortsätter:

– För att möta det ökade intresset behöver vi växa och jag är väldigt glad över att Linda Nordén har valt att ansluta till oss.

Marie Hagström, regionchef Malmö och Göteborg och Linda Nordén, förmögenhetsrådgivare Burenstam & Partners Malmö

Vad arbetade du med innan du kom hit, Linda?

– Jag hade rollen som företagsrådgivare på Skandia och arbetade främst med ägarledda bolag, entreprenörer och förmögenhetsförvaltning.

Varför valde du Burenstam & Partners?

– Direkt när jag kom in i lokalerna och pratade med Marie kände jag att det var något jag ville vara en del av. Det finns en fokuserad bild av vilka kunder man jobbar med och erbjudandet som utgår ifrån ramverket har verkligen kunden i fokus. Vi tittar på allt ifrån skattemässiga och juridiska frågor till testamenten och framtidsfullmakter, frågor kring generationsskiften och vidare till att skräddarsy en långsiktig och hållbar investeringsstrategi. Helhetserbjudandet gör att jag kan hjälpa mina kunder knyta ihop säcken. Under ett första möte pratar vi till exempel aldrig om hur pengarna ska förvaltas, det handlar om så mycket mer än bara avkastning.

– Det är klart att det också var intressant att jobba helt oberoende. Som oberoende rådgivare har vi ingen egen intjäning ifrån tredje part, alla returprovisioner går oavkortat till kunden. Det gör att vi undviker intressekonflikter, det är verkligen fokus på kunden.

Vad motiverar dig i vardagen?

– Jag tycker att det är väldigt intressant att lyssna på entreprenörers historier, det är ofta väldigt drivna människor. Jag drivs också av att bygga upp någonting och se hur man kan få någonting att växa.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

– Även om Burenstam & Partners är välkända i Stockholm och Göteborg så är vi inte lika väletablerade i Skåne ännu. Samtidigt är det också det som är roligt, att få vara med på den resan. Jag ser fram emot att bygga upp Malmö tillsammans med Peter och Anders.

Vad har du för råd till en framtida kollega?

– Var engagerad, nyfiken och bygg relationer!

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss