Vi förvaltar kapital och ger råd för livet

Är vi rätt rådgivare för dig och ditt kapital?

Har du ett stort kapital och tillgångar? Då kan vi hjälpa dig. Vi är Nordens ledande oberoende förmögenhetsrådgivare. Vi har gett råd och förvaltat kapital åt familjer, entreprenörer och stiftelser i mer än 20 år.

.

Tillsammans definierar vi vad som verkligen är viktigt för dig och skapar en plan som är anpassad efter dina behov och önskemål. Vi ser till att ditt kapital används och växer på ett sätt som är meningsfullt och viktigt för dig – och som hjälper dig att leva det liv du vill leva.

.

Hos oss får du en egen rådgivare på ett av våra kontor nära dig. Du får tillgång till våra specialister som hjälper dig i alla delar av ditt liv. Våra specialister är engagerade och verksamma inom områden som skatt- och familjerätt, generationsskifte, pension och försäkring och hållbarhet.

Vi vill gärna träffa dig – välkommen till oss för ett första möte!

Vi finns där du är. Välkommen in på ett kostnadsfritt och förutsättningslöst första möte för att se hur vi kan hjälpa dig.Är vi rätt partner för dig? Testa här!

Ett urval av våra mest efterfrågade tjänster

icon

Investeringar

Vårt arbete handlar om att säkerställa att du får de absolut bästa investeringslösningarna utifrån din situation. Vi bygger diversifierade portföljer med goda alternativa investeringar, så som fastigheter, private equity, hedgefonder och private credit. Som oberoende rådgivare har vi möjlighet att välja bland de bästa förvaltarna i världen.

icon

Skatt och juridik

Våra jurister inom familjerätt ser över din och din familjs situation, ger kvalificerad familjerättslig rådgivning och utformar en familjerättslig plan för nuet och framåt. Vi ser även över, utformar, upprättar och förvarar viktiga juridiska dokument. På skattesidan hjälper våra skattejurister dig, din familj och ditt företag med skatterättsliga frågor och med att utvärdera din skattemässiga situation.

icon

Generationsskifte

Vi har lång erfarenhet av generationsskiften och vilka steg och frågor som kan vara avgörande för att öka chanserna att lyckas när en ny eller flera nya ägare ska ta vid. Våra specialister inom generationsskiftesprocesser ger dig rådgivning och expertråd vid ägarskiften och vägleder och förbereder dig och din familj på hur förmögenheten ska föras vidare till nästa generation.

icon

Stiftelser och institutioner

Vår rådgivning till stiftelser och institutioner täcker behov inom kapitalförvaltning med en diversifierad portfölj av institutionell kvalitet – vidare till ekonomi och administration. Som kund hos oss får du en långsiktig och personlig rådgivningspartner att luta dig emot, och tid över för att driva och utveckla organisationen framåt.

Ta tempen på ditt finansiella liv!

Vår rådgivning startar alltid med en kartläggning av din nuvarande situation och initieras av att du genomför vårt test. Testet hjälper dig och oss att identifiera vilka behov och möjligheter som finns för att säkerställa att din plan för kapitalet och ditt finansiella liv bidrar till att du kan leva det liv du önskar. Har du koll på vad som bör ingå i din plan? Testa själv!

Gör testet
formue

Vad säger våra kunder om oss?

Göteborgsentreprenören Hans J Nilsson har en entreprenörsfilosofi som visat sig vara framgångsrik och 2015 beslutade han sig för att låta en förmögenhetsrådgivare förvalta kapitalet. Valet föll på Formue.

”Jag mötte mina rådgivare från Formue som på ett fantastiskt sätt förklarade hur de arbetar för att ta fram en personlig förmögenhetsplan, hur man fångar upp helheten i planen, och hur man är oberoende i det. Vi pratade även mycket om befogenheten för förvaltningen. Det enda direktiv jag har gett är att jag vill att kapitalet ska vara tryggt. Jag behöver inte spekulera, men jag vill inflationssäkra. Kanske skulle jag kunna tjäna mycket mer med en högre risknivå, men om jag ska tjäna pengar vill jag göra det på mina verksamheter”.

Läs mer om vad våra kunder säger om oss
formue
Göteborgsentreprenören Hans J Nilsson som gick från bankkonto till förmögenhetsförvaltning

Ta reda på om vi är rätt finansiella rådgivningspartner för dig! 

När du har fyllt i svarsalternativen nedan får du en bättre bild av hur vi kan hjälpa dig. Vi tar kontakt med dig för ett förutsättningslöst samtal när vi har tagit emot dina svar.


Fråga 1 av 8

Fråga 2 av 8

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 4 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 5 av 8.

Fråga 6 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 7 av 8.

Fråga 8 av 8.
Tack för dina svar! När du skickar in detta formulär kommer en av våra medarbetare ta kontakt för ett första förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss