Ny redovisningsansvarig till Formue i Stockholm

Skriven av Caroline Lundh

Formue i Stockholm får ytterligare en redovisningsansvarig. Felicia Mertala tillträder rollen och har tidigare arbetat på Babyland och Friskis & Svettis Stockholm. Vi fick några minuter med Felicia och frågade bland annat varför hon valde Formue.

Att befinna sig på en utvecklings- och tillväxtresa ställer krav och Formues Stockholmskontor får nu ytterligare en redovisningsansvarig. Felicia Mertala tillträder rollen och blir med det en del av ett team på fyra personer. Hon kommer närmast ifrån rollen som redovisningsekonom på e-handelsbolaget Babyland och har dessförinnan arbetat i en liknande roll på Friskis & Svettis Stockholm.

– Jag ser fram emot att kliva in i en roll jag är van vid, men i en ny kontext – en ny bransch och affär med nya redovisningsmoment och processer. Det tycker jag känns väldigt lockande.

Till rollen räknas internekonomi med hantering av inbetalningar, utbetalningar, leverantörsfakturor och lönehantering samt redovisnings- och administrationsarbete för Formues bolagskunder.

– Det är en bra uppdelning utan att rollen blir splittrad. Jag ser fram emot att i  arbeta med olika avdelningar internt i Sverige men också gränslöst mellan Sverige och Norge, för att i slutänden skapa och leverera det bästa för kunden men också för varandra.

Malin Zöger, Head of Accounting, kommenterar rekryteringen:

– Vi utökar vårt team vi är mycket glada över att kunna välkomna Felicia till Formue. Vi ser en ökad efterfrågan på våra experttjänster som är en viktig del i vårt hybrida arbetssätt. Genom ett nära samarbete mellan rådgivare och olika expertområden, säkerställer vi att kunderna får bästa möjliga service. Jag är övertygad om att Felicia med sin breda kunskap och sitt starka driv, kommer bidra till den kundupplevelse vi vill leverera.

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss