Burenstamdagen 2020 gästas av Spotify och Handelshögskolan i Stockholm

Skriven av Caroline Lundh

Katarina Berg, Spotify, och Lars Strannegård, Handelshögskolan i Stockholm

25 november går Burenstamdagen 2020 av stapeln och listan med talare utlovar spännande och högaktuella ämnen och diskussioner. Nu fylls listan på med ytterligare två inspirerande talare – direkt från Spotify och Handelshögskolan i Stockholm.

– Det är två starka inspiratörer som passar perfekt in i ramen för årets Burenstamdag, säger Eli Karin Årdal, projektansvarig och marknadskoordinator Burenstam & Partners.

För första gången någonsin hålls Burenstamdagen 2020 som en digital sändning. Talarlistan ska inspirera inom ”Next in Leadership”, ”Next Generation” och ”Next in Sustainability” – och några av namnen som kommer att dyka upp är Martin Schütt, Cilia Holmes Indahl och Giovanni Fili. Till listan och under programdelen ”Next in Leadership” adderas nu Katarina Berg från Spotify och Lars Strannegård från Handelshögskolan i Stockholm.

– Vi är väldigt glada över att berätta att både Spotify och Handelshögskolan gästar oss under årets Burenstamdag. Katarina har varit en del av Spotify under många år och varit med i transformationen från startup till internationellt storföretag. Hon har lång erfarenhet av att bygga högpresterande team.

– Sedan har vi Lars Strannegård som sedan 2014 och i rollen som rektor varit med och stärkt Handelshögskolan i ett internationellt perspektiv.

Gemensamt för Sverige och Norge

Att Burenstamdagen sänds digitalt, gemensamt för Burenstam & Partners i Sverige och Formuesforvaltning i Norge, kommer med flera plus.

– Att vi sänder gemensamt för Sverige och Norge har gjort att vi kunnat bjuda in talare från bägge länder. Det har verkligen lyft innehållet. Det har även gett oss möjlighet att bjuda in fler gäster just i år, avslutar Eli.

Klicka här för att anmäla dig till Burenstamdagen

Caroline Lundh Content Manager

Caroline initierar, producerar och driver text och innehåll som publiceras på Formues blogg Insikt, samt övrig kommunikation för Formue i Sverige.

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss