Accounting

Vi tar dig tryggt från räkenskapsårets första dag, vidare till räkenskapsårets slut

Vill du ha hjälp med att upprätta årsbokslut, hantera en kapitalförsäkring, eller behöver du kanske en personlig CFO?

Vårt mål är enkelt; att säkerställa att du har bästa möjliga kontroll över ditt bolag. Vi hjälper till med allt ifrån fakturahantering till skatteberäkningar, och vi kan även hjälpa till med att ta fram bokföringsunderlag till din redovisningsbyrå. Baserat på dina behov och önskemål skräddarsyr vi en lösning åt dig och ditt bolag.

 

Vill du lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig?

 

Kontakta oss

Vad passar dig?

icon

Komplett redovisningstjänst

Du får en komplett redovisningstjänst med bokföring, årsredovisning, skattedeklaration och administration kopplat till övriga bolagsärenden. Vi anpassar uppföljningen efter dina behov och önskemål.

icon

Din egen CFO

Du får samma tjänst som vår ”Komplett redovisningstjänst” men du får även vägledning och uppföljning av en egen kontaktperson. Din egen CFO är tillgänglig året runt och ser till att du alltid har en bra sparringpartner i ditt företag.

icon

Övriga tjänster

Vi erbjuder även lösningar åt dig som vill ha hjälp med likvidation, fusion, bolagsbildning eller liknande tjänster av engångskaraktär.

Extra trygghet i vardagen

Med tjänsten Accounting får du ett proffs som tar hand om hela redovisningsprocessen. Vi guidar dig rätt eller hanterar saker åt dig, så att du istället kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Läs mer i vårt faktablad
formue

Är du intresserad av vår tjänst Accounting?

För att kunna hjälpa dig behöver vi mer information om dig och din situation. Ta kontakt med oss så återkommer vi inom kort.

Kontakta oss