Det handlar om värden

Vi jobbar för att ge våra kunder ett rikare liv. Att det som är värdefullt idag ska finnas kvar för framtida generationer att njuta av, är en grundpelare i vår självständiga rådgivning.

icon

För att se till att våra kunder hittar rätt i övergången till ett hållbart samhälle, samlar vi nu ledande kompetens i ett nytt Nordic Sustainable Ownership Center. Här för vi samman branschledare inom ägande, entreprenörskap och hållbarhet. Har du kompetensen och målmedvetenheten som krävs för att ta dig an vår tids stora utmaning? Då finns det en plats för dig i vårt team.

Lediga tjänster

Senior Sustainability Advisor

Förändring kräver vision. Vi söker en ledare med tydlig röst, som konkret kan se och förmedla hela bilden när det gäller omställningsfrågor. Som både kan sätta dagordningen och lyfta vår hållbarhetsrådgivning.

Läs mer

Sustainability Advisor

När omställningen är stor, är goda råd dyra. Vi söker en stabil och målinriktad rådgivare som kan se hela bilden, som kan peka ut de långsiktiga lösningarna, och som vill vara med och lyfta vårt hållbarhetsarbete – både internt och för våra kunder.

Läs mer

Nyfiken på hur vårt hållbarhetsarbete ser ut?

Kontakta oss