Trygghet

Känner du dig trygg på att du kan leva det liv du alltid drömt om?

Viktiga saker att tänka på

Försäkring

Av erfarenhet så ser vi att de flesta inte har full kännedom gällande sitt försäkringsskydd. Är det tillräckligt eller kan det vara för mycket? Vi ser en stor nytta av att gå igenom sitt och sin familjs försäkringsskydd.

Läs mer

Personlig ekonomi

Det ger sinnesro att ha överblick över dagens situation och hur du tror att den kommer att utveckla sig. Intäkts- och kostnadsbilden kan ändra sig med tiden. Många som startar eget, gör exit eller går i pension får lägre intäkter men vill behålla sin levnadsstandard.

Läs mer

Viktiga dokument

Till exempel testamente, framtidsfullmakt, äktenskapsförord och aktieägaravtal? Om du väljer att inte upprätta särskilda dokument så kommer allmän lagstiftning att tillämpas. Vad innebär det för dig och din familj?

Läs mer

Tillgång och kontakter

Tänk dig en situation då dina närmaste så snabbt som möjligt behöver få tillgång till alla dina tillgångar. Inte bara det som är hos banken utan i dina företag. Många kunder önskar att övriga familjen i en sådan situation har en god överblick över var alla viktiga dokument, lösenord, nycklar och kontaktinformation finns.

Läs mer

Pension

Vi har alla olika syn på hur tillvaron som pensionär ska se ut. Vissa vill jobba så länge de kan, medan andra vill trappa ner tidigare för att få mer tid till att fokusera på sina intressen, resa eller vara tillsammans med barnbarnen.

Läs mer

Skatt

Efter att ha arbetat med förmögna kunder i Skandinavien under lång tid har vi god erfarenhet av att organisera förmögenheter. I vårt nätverk finns specialister på skatt, arv och generationsskifte.

Läs mer

Säkerhet

Oavsett om det handlar om id-stöld, bedrägeri via social manipulation, utpressning eller fysiskt inbrott hemma hos dig, kommer brottslingarna alltid att försöka att skaffa så mycket uppgifter om dig som möjligt.

Läs mer

Ta reda på om vi är rätt finansiella rådgivningspartner för dig!

När du har fyllt i svarsalternativen nedan får du en bättre bild av hur vi kan hjälpa dig. Vi tar kontakt med dig för ett förutsättningslöst samtal när vi har tagit emot dina svar.


Fråga 1 av 8

Fråga 2 av 8

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 3 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 4 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 5 av 8.

Fråga 6 av 8. Du kan välja flera svar.

Fråga 7 av 8.

Fråga 8 av 8.
Tack för dina svar! När du skickar in detta formulär kommer en av våra medarbetare ta kontakt för ett första förutsättningslöst samtal.

Vår rådgivning

Oavsett vart du befinner dig i livet, kan vi hjälpa dig att nå de mål du önskar.

Boka din rådgivning idag.

Vill du lära dig mer? Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss inom kort.

Boka ett förutsättningslöst introduktionssamtal