Stort tack till alla er som deltog under Burenstamdagen 2020

Skriven av Formue

Burenstamdagen 2020 har passerat och vi vill rikta ett stort tack till alla som valde att titta och till alla talare som gästade oss. Vi hoppas att ni fick svar på ”WHAT’S NEXT?” – och att vi ses nästa år igen. 

I år blev Burenstamdagen annorlunda. Ett traditionsenligt fysiskt arrangemang blev en digital livesändning tillsammans med Burenstam & Partners norska moderbolag Formuesforvaltning – från Tromsø i nord till Malmö i syd.

– Det har varit utmanande att planera och genomföra ett arrangemang under rådande pandemi med rekommendationer, råd och riktlinjer att förhålla sig till. Bara några dagar innan eventet ändrades riktlinjerna i Norge till att man bara fick vara en person i studion, därför fick vi göra några av intervjuerna via Zoom. Men samtidigt gav en digital sändning oss möjlighet att visa att vi är ett skandinaviskt bolag och en möjlighet att nå ut till fler, det är vi mycket glada över, säger Eli Karin Årdal, projektansvarig och marknadskoordinator hos Burenstam & Partners.


Emma Tryti från Kron,  Martin Schütt Askeladden & Co, Cilia Holmes Indahl EQT Foundation, Giovanni Fili Exeger,  Ariane Spandow och Arild Spandow Amesto Group, Katarina Berg Spotify, Lars Strannegård Handelshögskolan i Stockholm och årets moderator Niklas Källner

“Nu blickar vi framåt”

Årets talare – från Amesto Group, EQT Foundation, Kron, Exeger, Spotify, Handelshögskolan i Stockholm och Askeladden & Co – talade inom kategorierna Next in Business, Next Generation, Next in Sustainability och Next in Leadership. Det är fyra kategorier som inte var slumpmässigt valda.

– Vi fick bland annat lyssna till varför sociala värden är viktigt för teamet och hur det kan stärka varumärket, hemligheten bakom att bli bäst i klassen på innovation, hur man kan utveckla ett miljardvärderat bolag utan en enda produkt på hyllorna, om näringslivet eller politikerna kommer driva det gröna skiftet i mål och vilken ledarskapstyp som kan vara framtidens vinnare. Sammantaget gav det oss bortom en rejäl dos inspiration även en insikt i och förståelse för vilka förändringar vi står inför och hur vi med den insikten kan agera för att bevara dagens värden och inte minst skapa nya värden, säger Eli Karin Årdal och avslutar:

– Nu blickar vi framåt mot Burenstamdagen 2021. Kanske blir det ett fysiskt arrangemang, ett digitalt eller kanske en hybridlösning.

Hade du inte möjlighet att se vår digitala Burenstamdag? Hör av dig till din rådgivare eller närmsta kontaktperson hos oss på Burenstam & Partners för att ta del av den inspelade versionen.

 

Tänk på att en investering i finansiella instrument innebär en risk. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen utgör inte rådgivning. Du kan alltid få råd om placeringar anpassade efter din finansiella situation från en rådgivare.

Kontakta oss